Time4God Service on October 8th at 19:30

T4G

Zondagavond 8 oktober wordt er om 19.30u weer een Engelstalige kerkdienst gehouden in de Gasthuiskerk. De dienst wordt geleid door ds. Simon de Visser uit Middelburg en de muzikale begeleiding is in handen van studenten van University College Roosevelt. We hopen velen van u te ontmoeten, tijdens de dienst of na de dienst onder het genot van een kopje koffie of thee. Iedereen is welkom!

Welcome to the second Time4God service of the semester! Every second Sunday of the month at 19:30 hrs, there is an English church service for (international) students and citizens fron in and around Middelburg. This Sunday, the service will be led by pastor Simon de Visser from Middelburg and students of UCR will take care of the music! After the service, you can stay, have a nice cup of tea or coffee and meet people. We hope to see many of you there!

The Time4God Committee

do okt 19