Naar overzicht

Begin het jaar goed, geef je op voor de 2e Present-zaterdag – 20 januari 2024!
Op zaterdag 20 januari staat er in het kader van het jaarproject weer een Present-zaterdag gepland. Dit betekent dat we deze zaterdag een dag of dagdeel praktisch willen gaan bijdragen aan ons jaarproject. We hopen met zoveel mogelijk gemeenteleden op deze dag een sociaal of praktisch project op te pakken. Deze projecten worden geregeld en begeleid door projectleiders vanuit Present.

Sociaal of praktisch project
Bij een sociaal project kan gedacht worden aan het helpen binnen een verpleeghuis met een bestaande activiteit; helpen met de koffie/thee, ouderengym, wandelen met de rolstoel. Of er wordt zelf wat verzonnen; een spel, samen wat bakken etc.
Bij een praktisch project kan er gedacht worden aan schilderen, helpen verhuizen, schoonmaken, een tuin op orde maken.

Opgave
Opgeven kan individueel of bijvoorbeeld als groeigroep t/m zondag 7 januari bij een van de diakenen of via ppjhamelink@gmail.com. Voorkeur aangeven voor een sociaal of praktisch project is uiteraard mogelijk.

Terugblik 1e Present-zaterdag
Tijdens de 1e Present-zaterdag begin december hebben we via twee projecten het omzien naar onze naaste met een heel aantal gemeenteleden in de praktijk kunnen brengen! We hopen op deze manier als gemeente tot zegen te zijn voor onze stad en streek!