De Gasthuiskerk-app is live!

Ben je nog geen lid van de app, je kunt de app downloaden via onderstaande links:
Apple (IoS): https://apps.apple.com/nl/app/gasthuiskerk/id6480465237
Google (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=app.donkeymobile.middelburgcgkgasthuiskerk&pcampaignid=web_share

Je kunt zodra je de app hebt gedownload je eigen profiel aanmaken: zo compleet als je maar wilt.
Leuk als je een foto, je verjaardag, je adres en wat leuke weetjes over jezelf toevoegt! Dit verschijnt in de ledenlijst die in de app zit. Iedereen uit de gemeente met de app kun je op zoeken in de ledenlijst.

Je kunt daarnaast lid worden van allerlei groepen die we hebben klaargezet. Zo ben je direct automatisch lid van:
– Algemene groep: berichten die hierin staan, kan iedereen die lid is van de app lezen. In de agenda van deze groep staan ook alle kerkdiensten van de komende tijd (met de liturgie!).
– Informatie voor leden: onze app is ook toegankelijk voor anderen die met ons verbonden zijn zoals bijvoorbeeld in het jeugdwerk, daarom hebben we deze groep. Berichten die hierin staan zijn alleen voor leden. Zo vind je er nu bijvoorbeeld de weekbrief.
– Eerste Hulp Bij Appgebruik: stel hier al je vragen over de app.
– En we zijn aangesloten bij Dagelijks Woord, een Bijbeltekst per dag ter inspiratie of bemoediging.

En er zijn al een aantal andere groepen aangemaakt voor specifieke groepen in onze gemeente.
Misschien wil je daar ook wel lid van worden, zodat je binnen die groep met elkaar kunt communiceren. Je vindt ze via ‘ontdek’ (rechtsonder in de app). Heb je zelf een goed idee voor een groep? Je kunt deze direct aanmaken als je in de app zit.

Vind je bovenstaande allemaal veel te ingewikkeld, laat het ons weten dan zorgen we dat je erbij wordt geholpen zodat ook jij aangesloten wordt op de Gasthuiskerk-app.

Je kunt trouwens ook zonder smartphone toegang tot de app krijgen via een webbrowser. Dat kan dus gewoon op je tablet of computer: https://web.donkeymobile.com/signin?applicationId=app.donkeymobile.middelburgcgkgasthuiskerk.

De eerste keer moet je daar een account aanmaken (staat onderaan de pagina).