Naar overzicht
Oliebollenactie 30 december

Wilt u tijdens de jaarwisseling genieten van overheerlijke oliebollen zonder er veel werk aan te hebben? Bestel dan uw oliebollen voor ons diaconale project voor Stichting Embrace, gebakken door bakker Koppejan uit Meliskerke. De oliebollen kosten € 1,– per stuk. Voor 10 stuks betaalt u € 9,50. Er zijn verspreid over Walcheren drie punten waar u de oliebollen op 30 december tussen 10.00 en 12.00 uur kunt ophalen:
• Middelburg: fam. Geuze, Zilverenmeeuwstraat 7
• Oost- Souburg: fam. Willemse, De Deckerestraat 13
• Oostkapelle: fam. Schaeffer, Halve Maanstraat 14
Heeft u een bestelling van meer dan 50 oliebollen? Dan willen we ze voor € 2,– bij u op Walcheren bezorgen. U kunt uw bestelling doorgeven op marietschaeffer@gmail.com. Wilt u daar dan bij vermelden waar u de oliebollen wilt ophalen? Betalen kan met de QR-code of contant. Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot 25 december

Stel ons niet teleur, houdt de baklucht buiten de deur!

Volleybaltoernooi 30 december

Vrijdagavond 30 december willen we een volleybaltoernooi organiseren in Sporthal de Sprong. De sporthal is van 19 tot 22 uur beschikbaar voor een hoop sportiviteit en veel gezelligheid op de tribunes! Je kunt je voor deze avond als team aanmelden bij Bram-Peter (bp@fam-abrahamse.nl). De eerste teams hebben zich al aangemeld en zijn dus al in training! De kosten zijn 5,00 per deelnemer en kunnen op de avond zelf betaald worden. Ga samen met je jeugdclub, groeigroep, beam- of geluidsteam, familie, buren, vrienden, commissie-, band- of raadsleden deze uitdaging aan en steun stichting Embrace!

Kersthanger

Dit jaar maken we voor kerst bovenstaande kersthanger. Mooi voor aan uw deur of voor uw raam. Het stuk is ongeveer 65 cm breed en de hoogte van het groen tot de onderkant van de hangers is ong. 35 cm. D.m.v. het touw aan de bovenzijde kunt u het hoger of lager laten hangen.
Wilt u ook graag zo een kersthanger in uw huis of aan iemand anders cadeau doen? U kunt het kerststuk bij ons bestellen. De kosten hiervoor zijn € 18,50. (Tip: bestel op tijd, het aantal is gelimiteerd!). De kerststukken worden vers gemaakt, maar door de gebruikte materialen drogen ze naar verloop van tijd mooi in. De kerststukken kunnen woensdag 21 of donderdag 22 december opgehaald worden bij één van ons. De netto-opbrengst is bestemd voor ons gemeenteproject van Stichting Embrace in Hongarije. Betaling kan d.m.v. een betaalverzoek of contant bij het ophalen.
Bestellen kan door te appen of een mailtje te sturen naar:
Karin Geuze: 0615128240 of karingeuze@gmail.com

Groet,

Karin, Angela, Mariët en Mandalie
Tel: 06-10341315 (graag een appje of sms)