Naar overzicht

Eindelijk is het dan zover! De Gasthuiskerk-app is live! Heeft u ‘m al gedownload? Hij ging al wat rond sinds dit weekend… 65 leden hebben inmiddels toegang tot de app. We willen volgende week zeker 100 leden hebben. Help jij mee dit aantal te halen?

 

Je kunt de app downloaden via onderstaande links:
Apple (IoS): https://apps.apple.com/nl/app/gasthuiskerk/id6480465237
Google (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=app.donkeymobile.middelburgcgkgasthuiskerk&pcampaignid=web_share

Je kunt trouwens ook zonder smartphone toegang tot de app krijgen via een webbrowser. Dat kan dus gewoon op je tablet of computer: https://web.donkeymobile.com/sign-in?applicationId=app.donkeymobile.middelburgcgkgasthuiskerk. De eerste keer moet je daar een account aanmaken (staat onderaan de pagina).

 

Je kunt zodra je in de app bent je eigen profiel aanmaken: zo compleet als je maar wilt. Leuk als je een foto, je verjaardag, je adres en wat leuke weetjes over jezelf toevoegt! Dit verschijnt in de ledenlijst die in de app zit. Iedereen uit de gemeente met de app kun je opzoeken in de ledenlijst. Zo wordt het ineens makkelijk iemand een kaartje te sturen met zijn/haar verjaardag!
Je kunt daarnaast lid worden van allerlei groepen die we hebben klaargezet. Zo ben je direct automatisch lid van:
– Algemene groep: berichten die hierin staan, kan iedereen die lid is van de app lezen. In de agenda van deze groep staan ook alle kerkdiensten van de komende tijd (met de liturgie!).
– Informatie voor leden: onze app is ook toegankelijk voor anderen die met ons verbonden zijn zoals bijvoorbeeld in het jeugdwerk, daarom hebben we deze groep. Berichten die hierin staan zijn alleen voor leden. Zo vind je er nu bijvoorbeeld deze weekbrief (en die van vorige week).
– Eerste Hulp Bij Appgebruik: stel hier al je vragen over de app.
– En we zijn aangesloten bij Dagelijks Woord, een Bijbeltekst per dag ter inspiratie of bemoediging.

 

En er zijn al een aantal andere groepen aangemaakt voor specifieke groepen in onze gemeente.
Misschien wil je daar ook wel lid van worden, zodat je binnen die groep met elkaar kunt communiceren. Je vindt ze via ‘ontdek’ (rechtsonder in de app). Heb je zelf een goed idee voor een groep? Je kunt deze direct aanmaken als je in de app zit.

Vind je bovenstaande allemaal veel te ingewikkeld, laat het ons weten dan zorgen we dat je erbij wordt geholpen zodat ook jij aangesloten wordt op de Gasthuiskerk-app.
O ja, wie wil ons hierbij helpen? Laat het ons even weten. Het zou fijn zijn dit met 5-6 mensen te kunnen doen (incl. onszelf). Vraag ook even aan één van uw kinderen (16+). Zij zijn vaak al heel digitaal vaardig en kunnen ons dan goed helpen. We hebben inmiddels 1 aanmelding hiervoor.

Keesjan de Bruijne en Martin Oosse