Naar overzicht

Graag nodigen we jullie uit op donderdag 18 mei op camping Plantlust aan de Zanddijkseweg 9 in Veere.
Jullie zijn welkom vanaf 15 uur en dan is er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie en koek. Rond 16 uur willen we starten met de talentenveiling, waarover hieronder meer. Na afloop van de veiling willen we vanaf 18 uur gaan barbecueën.

We hebben allemaal talenten ontvangen en we hebben deze ook gekregen om een ander te helpen. Daarom willen we graag weten welke talenten jij hebt en aan wil bieden aan een ander. Deze talenten willen we op de gemeentedag rond 16 uur gaan veilen en de opbrengst is voor het werk van Stichting Embrace in Hongarije.
Met het kopen of inzetten van een talent steun je niet alleen het werk in Hongarije, maar zullen er ook ontmoetingen plaats gaan vinden die het gemeente zijn stimuleren.

Vraag je je af wat jouw talenten zijn of wat jij voor een ander kan betekenen? Hier een kleine opsomming van wat allemaal, voor zowel jong als oud(ere) mogelijk is:
– Een taxirit verzorgen (jongeren ophalen na een avondje uit of met een oudere naar ziekenbezoek) of een avondje oppassen;
– Een keertje de ramen lappen of de was strijken;
– Een aantal uur helpen met klussen in de tuin of aan het huis;
– Een gezellig diner verzorgen of een heerlijke (verjaardags)taart bakken;
– De kindertraktatie voor op school maken of een compleet kinderfeestje organiseren;
– Jouw oldtimer of cabrio voor een dagje uitlenen of jullie vakantiehuisje of camper aanbieden voor een lang weekend;
– Een heerlijke pan soep koken of een goed gevulde maaltijdsalade maken;
– Een aantal uur hulp aanbieden aan ouderen (van een eindje wandelen tot een boodschapje doen) of een aantal uur hulp voor jonge gezinnen (van de kinderen uit school halen tot oppassen);
– De auto eens goed wassen of de fiets een servicebeurt geven;
– Een uitnodiging om een keertje mee uit varen te gaan of voor een gezellige borrel;
– Een kraamkadootje maken of een lekkere warme sjaal breien;
– De vangst van een nachtje vissen aanbieden of de hond een keer uitlaten;
– Gitaar- of zanglessen geven of een huiskamerorkest verzorgen;
– Etc.
Jullie zien er is heel veel mogelijk en iedereen kan meedoen. Je kunt jouw talenten opgeven per mail (fam@fam-abrahamse.nl) of spreek één van ons gewoon even aan. Natuurlijk bepaal jezelf de voorwaarden voor jouw te veilen talenten (minimum bedrag, duur, tijdstip, etc.). We kijken uit naar jullie reactie en hopen op veel belangstelling tijdens de veiling!

Na de veiling willen we gaan barbecueën. Er kan gekozen worden uit vlees of vega. De kostprijs voor volwassen bedraagt 12 euro en voor kinderen 10 euro. Dit is inclusief drinken, salade, saus, stokbrood, etc en een vergoeding voor het gebruik van de camping. Wil je ook het goede doel steunen of een andere de gelegenheid geven om ook mee te eten, dan staat het je natuurlijk vrij om wat extra te betalen. Wil/kun je alleen ’s middags bij de koffie en de talentenveiling zijn? Dan bedragen de kosten 3,50 per persoon.

Opgeven kan door een berichtje te sturen naar fam@fam-abrahamse.nl. Hierin graag aangeven wie er komen en of je vlees of vega wilt. Je kunt in het mailtje ook gelijk jouw talenten benoemen. Op de dag zelf kan er betaald worden via QR-code of contant.

Werkgroep jaarproject Stichting Embrace / Chantal Jongepier, Michelle Willemse, Mariët Schaeffer, Mandalie Bulten, Karin Geuze, Angela en Bram-Peter Abrahamse