Naar overzicht

Op zaterdag 4 november hebben we in het kader van het jaarproject een eerste Present-zaterdag gepland. Dit betekent dat we deze zaterdag praktisch willen gaan bijdragen aan ons jaarproject.
We hopen met zoveel mogelijk gemeenteleden op deze dag een dagdeel een sociaal of praktisch project op te pakken. Deze projecten worden geregeld en begeleid door projectleiders vanuit Present.

Sociaal of praktisch project
Bij een sociaal project kan gedacht worden aan het helpen binnen een verpleeghuis met een bestaande activiteit; helpen met de koffie/thee, ouderengym, wandelen met de rolstoel. Of er wordt zelf wat verzonnen; een spel, samen wat bakken etc. Bij een praktisch project kan er gedacht worden aan schilderen, helpen verhuizen, schoonmaken, een tuin op orde maken.

Opgave
Opgeven kan individueel of bijvoorbeeld als groeigroep of bijbelstudiegroep tot zaterdag 21 oktober bij Pieter Hamelink via ppjhamelink@gmail.com. Graag ook de voorkeur aangeven voor een sociaal of praktisch project en eventueel de voorkeur voor de ochtend of middag. We hopen op deze manier als gemeente tot zegen te zijn voor onze stad en streek!