Naar overzicht

Vrijwilligers op zondag gezocht
Het Hofje staat steeds vaker open voor diaconaal maatschappelijke activiteiten van de werkgroep Hovelingen. Elke week een maaltijd, een soepmaaltijd of een lunch op zondag. Door de week is de Inloop vier keer per week geopend. Gelukkig hebben we daarvoor op dit moment voldoende vrijwilligers. Voor de zondag is dat lastiger, daarvoor zoeken we nog mensen. Dus geef je op als gastheer/gastvrouw bij de lunch op zondag of bij de Inloop op zondagmiddag. Natuurlijk word je ingewerkt en krijg je een handleiding van hoe het werkt allemaal. Enkele leden van de werkgroep Hovelingen hebben een kennismakingsgesprek met degenen die zich aanmelden. In het gesprek spreken we onze wederzijdse verwachtingen uit, vertellen we hoe alles in zijn werk gaat en tekenen we een vrijwilligersovereenkomst. Wij zoeken vrijwilligers voor:
– Lunch op zondag 11:30-13:30 elke 2e zondag van de maand
– Inloop op zondagmiddag 14:00-16:00 alle overige zondagen van de maand
Opgeven bij info@hofjeonderdentoren.nl of bij Carine Jongepier/ Andries van der Kaaden

 

Financiële bijdrage voor activiteiten in het Hofje
Ook met geld kun je een bijdrage leveren, want alle activiteiten moeten ook bekostigd worden. En hoe mooi is het als kerkleden ook financieel betrokken zijn bij onze activiteiten. Voor 5 euro per maand kun jij je opgeven als Vriend van het Hofje: per e-mail info@hofjeonderdentoren.nl.
Ook kun je een eenmalige bijdrage leveren op IBAN NL37RABO0372375405 t.n.v. Stichting Samen voor Elkaar. Of scan de QR code met de QR scanner op je smartphone.