Naar overzicht

Op zaterdag 23 maart staat er in het kader van het jaarproject weer een Present-zaterdag gepland. Dit betekent dat we deze zaterdag een dag of dagdeel praktisch willen gaan bijdragen aan ons jaarproject. We hopen met zoveel mogelijk gemeenteleden op deze dag een sociaal of praktisch project op te pakken. Deze projecten worden geregeld en begeleid door projectleiders vanuit Present.

Sociaal of praktisch project

Bij een sociaal project kan gedacht worden aan het helpen binnen een verpleeghuis met een bestaande activiteit; helpen met de koffie/thee, ouderengym, wandelen met de rolstoel. Of er wordt zelf wat verzonnen; een spel, samen wat bakken etc.

Bij een praktisch project kan er gedacht worden aan schilderen, helpen verhuizen, schoonmaken, een tuin op orde maken.

Opgave

Opgeven kan individueel of bijvoorbeeld als groeigroep t/m zondag 10 maart bij een van de diakenen of via ppjhamelink@gmail.com. Voorkeur aangeven voor een sociaal of praktisch project is uiteraard mogelijk.

Terugblik eerste Present-zaterdagen

Tijdens de eerste Present-zaterdagen in december, januari en februari hebben we via negen projecten met bijna 40 gemeenteleden het omzien naar onze naaste in de praktijk kunnen
brengen!
We hopen op deze manier als gemeente tot zegen te zijn voor onze stad en streek!