Naar overzicht

We naderen het einde van ons jaarproject. Als diaconie willen we nog een laatste Present-zaterdag in het kader van het jaarproject organiseren op 29 juni.
Dit betekent dat we deze zaterdag een dag of dagdeel praktisch willen gaan bijdragen aan ons jaarproject. We hopen met zoveel mogelijk gemeenteleden een sociaal of praktisch project op te pakken. Deze projecten worden geregeld en begeleid door projectleiders vanuit Present.
Sociaal of praktisch project
Bij een sociaal project kan gedacht worden aan het helpen binnen een verpleeghuis met een bestaande activiteit; helpen met de koffie/thee, ouderengym, wandelen met de rolstoel. Of er wordt zelf wat verzonnen; een spel, samen wat bakken etc.
Bij een praktisch project kan er gedacht worden aan schilderen, helpen verhuizen, schoonmaken, een tuin op orde maken.
Opgave
Opgeven kan individueel of bijvoorbeeld als groeigroep t/m zondag 16 juni bij een van de diakenen of via ppjhamelink@gmail.com. Voorkeur aangeven voor een sociaal of praktisch project is uiteraard mogelijk.

Terugblik Present-zaterdagen
Tijdens de eerdere Present-zaterdagen in december, januari februari, maart en april hebben we via twaalf projecten met ruim 40 gemeenteleden het omzien naar onze naaste in de praktijk kunnen brengen!
We hopen op deze manier als gemeente tot zegen te zijn voor onze stad en streek.