Naar overzicht

Het Hofje onder de Toren wil Gods liefde voor mensen zichtbaar maken voor inwoners en bezoekers van Middelburg en daarbuiten door mogelijkheden te bieden voor ontmoeting en gezamenlijke activiteiten met een maatschappelijk en diaconaal karakter. Het Hofje kun je zien als een Herberg waar ontmoeting plaatsvindt op een open en ongedwongen manier. Of een kruispunt waar wegen van mensen elkaar kruisen. Mijn weg en die van de ander. Kunnen we iets betekenen voor elkaar in moeilijke of belangrijke levensmomenten? Het Hofje is als een huis, waar gastvrijheid heerst, zoals in de eerste Christelijke gemeente. Het Hofje is een kapel waar ruimte is voor bezinning en mensen samen nadenken over levensvragen. Het Hofje is als een markt waar iets te doen valt en waar mensen naar toe gaan om leuke dingen te doen en waar mensen elkaar aanspreken. Vind jij het fijn om andere mensen te ontmoeten en iets voor een ander te betekenen?
Namens de Hovelingen doen Andries van der Kaaden en Carine Jongepier een oproep aan mensen die graag wat van hun vrije tijd zinvol willen besteden door er te zijn voor anderen. Voor de inloop van het Hofje onder de Toren zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Vind je het leuk om samen met een andere vrijwilliger in de inloop mensen te ontvangen, een praatje te maken, met een lekker kopje koffie of thee of een gezellige activiteit te doen, meld je dan aan bij Andries van der Kaaden of Carine Jongepier. Wil je zo maar eens in het Hofje komen kijken of je betrokkenheid tonen kom dan gezellig langs op de ochtenden die we open zijn en kijk wat er gedaan wordt. Misschien vindt u het wel heel gezellig daar en breekt het de dag een beetje.
We willen structureel meer open op de ochtenden en naast inloop allerlei activiteiten gaan ontwikkelen. Heb je leuke suggesties of ben je een creatief of vind je het leuk om anderen iets te leren neem contact op met Andries of Carine we staan in de gemeentegids.
We zijn door ziekte van Hovelingen nog op zoek naar iemand die ons team kan versterken. Ben je iemand die creatief kan denken en het leuk vindt om iets op te zetten of handig met communicatiemiddelen om activiteiten en website bij te werken, neem contact met ons op. Of vind je het leuk om contacten te leggen met vrijwilligers en hen in te roosteren laat iets van je horen. Het gaat om een paar uurtjes per maand, je bent van harte welkom om eerst eens te komen kijken of dit iets is wat bij jou past. Van harte welkom in het Hofje.

Agenda activiteiten in het Hofje juli 2022
Inloop
Dinsdagmorgen 10:00-12:00
Donderdagmorgen 10:00-12:00
Zaterdagmorgen 10:00-12:00