Kerkdiensten op zondag 9 augustus

9.30 en 16.30 uur ds. Bert Renkema
Bekijk hier de liturgie voor de morgendienst

Op zondag 9 augustus gaat onze eigen predikant ds. Bert Renkema voor.
De voor deze diensten genodigde gemeenteleden dienen zich uiterlijk maandagavond voorafgaande aan de kerkdienst aan te melden bij de contactpersonen voor die dienst.
Bent u deze weken te gast in Zeeland en wilt u één van de zondagse erediensten bijwonen, dan kunt u zich uiterlijk maandagavond voorafgaande aan de kerkdienst zelf aanmelden bij de scriba (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ‘aanmelden’).

Kerkdiensten - waar en hoe?
De kerkdiensten vanuit de Gasthuiskerk zijn live te volgen via www.gasthuiskerk.nl/live .
Wie de diensten later nog eens terug wil zien, kan terecht op www.gasthuiskerk.nl/gemist .

Collecten
De collecten zijn a.s. zondag 9 augustus voor ICF Rotterdam en de kerk. Volgende week zondag 16 augustuszijn de collecten bestemd voor Mission Possible en de kerk.

Live meeluisteren diensten Gasthuiskerk: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10253

.

Kerkdienst voor en met mensen met een lichamelijke handicap en/of functiebeperking

Time4God - Engelstalige dienst