Zondag 25 oktober
9.30 en 16.30 uur ds. G.J.H. Vogel
Collecte: Nederlands Bijbelgenootschap en de kerk

Wie de komende periode naar de kerkdienst wil komen, kan zich, als zijn/haar wijk aan de beurt is tot uiterlijk donderdagavond 20:00 uur voorafgaande aan de kerkdienst aanmelden (cf. onderstaand rooster).
Ook gasten kunnen zich tot die tijd aanmelden.
Vervolgens kunnen tot vrijdagavond 20:00 uur zich nog leden aanmelden uit de hele gemeente, d.w.z. als er nog ruimte over is in de kerk.

Kerkdiensten - waar en hoe?
De kerkdiensten vanuit de Gasthuiskerk zijn live te volgen via www.gasthuiskerk.nl/live .
Wie de diensten later nog eens terug wil zien, kan terecht op www.gasthuiskerk.nl/gemist .

Collecten
Als je naar de kerk komt, kun je naast betalen via de GIVT-app ook nog met contantgeld of collectebonnen betalen. Collectegeld kan uiteraard ook nog altijd worden overgemaakt op het rekeningnummer van de kerkelijke kassen: NL03 RABO 0102 283 397 t.n.v. Chr. Geref. Kerk Middelburg. De bedragen worden dan door de penningmeester gelijkelijk verdeeld tussen de kerk en de diaconie/bijzonderedoelen.

Givt(De QR-code om bij te dragen aan de collecten in de Gasthuiskerk)

Wijken

1 november, 9:30 uur (*)

1 november, 16:30 uur

8 november, 9:30 uur (#)

Niels Brandhorst

8 november, 16:30 uur (#)

Ernst en Christien Hooijer

15 november, 9:30 uur (#)

Marijke Peppink en Marian Bosselaar

15 november, 16:30 uur (**)

Niels Brandhorst

22 november, 9:30 uur (***)

22 november, 16:30 uur

25 november, 19:30 uur

Dankdag in de Kruiskerk

29 november, 9:30 uur

29 november, 16:30 uur

Ernst en Christien Hooijer

(*) en (**) dit zijn geplande tiener-/jongerendiensten. Nu er maar dertig bezoekers in de kerkzaal plaats mogen nemen, zullen in deze diensten alle plaatsen bestemd zijn voor jongeren en clubleiding.
(***) betreft de zgn. ‘Eeuwigheidszondag’ waarop de plaatsen in de kerkzaal in principe zijn gereserveerd voor familieleden van onze broeders en zusters die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. Aanvulling tot het maximum van dertig bezoekers kan eventueel vanuit de aangegeven wijken.
(#) in deze diensten staat het heilig avondmaal gepland. Het moderamen zal in overleg met de kerkenraad met een voorstel komen voor deze viering.

Live meeluisteren diensten Gasthuiskerk: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10253

Zondag 1 november
9.30 uur ds. Bert Renkema (jeugddienst)
16.30 uur ds. Bart de Bruin (PKN Ontmoetingskerk)
Collecte: Nederlands Bijbelgenootschap en de kerk

Kerkdienst voor en met mensen met een lichamelijke handicap en/of functiebeperking

Bij dezen willen we meedelen, dat we als comm. bijzonder kerkenwerk Walcheren hebben besloten om alle geplande diensten van dit jaar te annuleren i.v.m. alle maatregelen die de corona met zich meebrengt. We hopen dit het volgende jaar weer te kunnen oppakken.

Time4God - Engelstalige dienst

Services in 2020/2021